Què és el Portal de Participació de Celrà?

El Portal de Participació és el punt de trobada digital dels ciutadans i l’Ajuntament.

Aquí trobaràs els mitjans necessaris per suggerir i proposar totes les idees que tinguis per millorar el funcionament de l’espai públic. Ens basem en els principis de transparència en la gestió pública, la coresponsabilitat en la gestió i la participació activa com a mecanismes eficients de governança pública.

Com puc fer una proposta?

Per poder fer propostes cal que et donis d’alta al portal introduint les teves dades i el teu DNI. Omple el formulari de creació de noves propostes i explica’ns les teves idees.

Però atenció: La teva proposta només passarà a la segona fase si aconsegueix 4 vots. Comparteix la teva idea amb els teus amics i veïns per tal que li donin suport amb el teu vot. Un cop aconsegueixis aquests vots veuràs que la teva proposta es publica al portal per tal de que qualsevol ciutadà pugui recolzar-la amb el seu vot.

Ho fem perquè ens basem en el principi de coresponsabilitat. Si creus que és una bona idea, comparteix-la, explica-la, discuteix-la.

Per compartir-la, utilitza el botons de xarxes socials i el link que pots enganxar en qualsevol mitjà digital o mail.

Posa-ho al WhatsApp!! La millora manera de fer arribar la teva idea és compartir-la amb el teu grup d’amics o veïns fent servir whatsApp. Prova-ho ara!!

Un cop la teva idea sigui pública, qualsevol ciutadà la podrà recolzar i votar. Això permetrà a l’Ajuntament donar sortida a aquelles propostes que més interès generin.

Quants dies tinc per aconseguir 4 vots i que la meva proposta es faci pública?

Tens temps mentre el procés participatiu estigui actiu

Quants dies estarà activa la meva proposta un cop es faci pública?

Estarà activa mentre el procés participatiu estigui actiu.