Tornar

14. Fer un caminet per facilitar l'accés a la piscina municipal


Descripció

L'accés a la piscina de Celrà no és del tot planer. Es fa per l'esplanada que queda entre el Centre Cívic i la piscina, que és una superfície de terra no del tot plana. Just davant de la porta hi ha una inclinació, i a més, quan plou l'aigua s'emporta la sorra i terra, fent que cada cop sigui més irregular. Això fa que també sigui una mica difícil anar-hi amb cotxet, sobretot la rampa d'entrada. El fet que a l'estiu es portin xancletes també fa que sigui incòmode trepitjar la sorra o esquivar els sots fets per l'aigua.

Proposo una solució ben fàcil: fer un caminet o passarel·la de fusta [o algun altre material], com els que hi ha a les platges per accedir a la zona de bany. Penso que ja hi ha un espai que seria ideal per a aquest caminet: el que naturalment ja queda entre les dues fileres d'arbres que ressegueixen la tanca de la piscina (perquè arriben fins a la mateixa porta).

No crec que sigui molt car fer-lo, i de ben segur beneficiaria a tothom que fa servir la piscina. N'adjunto una proposta gràfica per a què us en feu una idea!

Resposta Tècnica de l'Ajuntament;
Caldrà fer petit projecte previ i execució posterior que es pot realitzar amb recursos propis.


Qui ho proposa

Roger Colom Martín


Vots obtinguts

6


Cost

0 €


Comparteix:


Fotografia


Comparteix: